Профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями 11 класів Української гімназії №1 м.Івано-Франківськ

Під час проходження виробничої практики студенти-практиканти групи Ф41 Гіс Тетяна, Музика Ольга та Хоробчук Юлія та викладач кафедри французької філології Цюпа Людмила Вікторівна мали змогу поспілкуватись з учнями 11 класу та їх вчителькою французької мови Слободян Галиною Дмитрівною Української гімназії №1.

На зустрічі студенти розповіли про унівеситет, факультет та кафедру, обговорили вимоги вступу та переваги навчання на факультеті іноземних мов. Студенти-практиканти також мали змогу поділитися із школярами власним досвідом навчання, їх пізнавальну діяльність під час виховних заходів, подорожей, зустрічей із видатними людьми та презентувати спеціальність французька мова і література.

Цікаво учням дивитись та слухати із перших вуст про переваги навчання на факультеті іноземних мов ПНУ! А захопливі історії студентів про свою науку та дозвілля на кафедрі французької філології викликали живий інтерес! Зустріч відбулася в приємній дружній атмосфері. Сподіваємося, що незабаром ми їх побачимо в рядах студентів факультету іноземних мов, зокрема і на нашій спеціальності Французька мова і література!