Успішна акредитація!

📌Освітньо-професійна програма: Французька мова і література, англійська мова, переклад 035 Філологія другого (магістерського) рівня, акредитована в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти . Сертифікат 6647 від 26.12.2023р. отримано.
Вітаємо кафедру французької філології, гаранта освітньої програми Ковбанюк Мар’яну Іванівну, науково-педагогічну та студентську спільноти, а також усіх учасників освітнього процесу з професійним усіпхом та бажаємо плідних результатів. Висловлюємо вдячність за командну роботу, згуртованість і професіоналізм.
Висловлюємо вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти, галузевій експертній раді, експертній групі за досвід співдії, фахову роботу, пропозиції та рекомендації, спрямовані на покращення й удосконалення ОП.
Щиро дякуємо рецензентам, стейкголдерам, провідним фахівцям з ліцензування та акредитації, ПНУ ім. В. Стефаника, зокрема Ользі МАКАРУК і усім причетним за кропітку працю, підтримку та внесок у процес акредитації.
Напередодні Нового 2024 року бажаємо усім міцного здоров’я, Божих щедрот, злагоди й добра, професійних здобутків, миру й здійснення омріяних сподівань!
Разом до Перемоги!
Підтримуємо тих, кому завдячуємо за можливість працювати! Слава ЗСУ!
Возможно, это иллюстрация (текст)