Щорічне секційне засідання у ракурсі звітної наукової веб-конференції ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за участю магістрантів та їхніх наукових керівників

8 квітня 2021р. на факультеті іноземних мов відбулося щорічне секційне засідання у ракурсі звітної наукової веб-конференції ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за участю магістрантів та їхніх наукових керівників. Студенти-магістранти кафедри французької філології ґрунтовно представили наукові доповіді, зокрема, увагу зосереджено на поняттях та концепціях гендерної, соціальної, професійної ідентичності художніх персонажів, репрезентовано художні образи Роксолани та Анни Ярославни у сучасній французькій прозі, а також окреслено особливості еліптичних та питальних речень в контексті ідентичності персонажа художнього твору.
За підсумками конференції Н. Гонту та Л. Мізюк рекомендовано до друку у збірнику студентських наукових праць «Еврика ХХІІ». Магістрів Я. Бунзяк і І. Семкович нагороджено грамотами.
Дякуємо учасникам за жваві й актуальні доповіді. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги й успіхів на плідну працю у наукових пошуках!