Студенти кафедри французької філології організували профорієнтаційний захід для учнів 11-х класів ліцею імені Романа Шухевича

Подія відбувалась 19 березня у ліцеї імені Романа Шухевича. Учасники отримали можливість побачити, як виглядає навчання на факультеті іноземних мов  та поспілкуватися з викладачами кафедри французької філології доцентом А.А.Біласом та старшим викладачем О.Г.Скарбек. Під час заходу студенти Л.Мулик, Т.Козак та В. Яким’юк поділилися своїм досвідом навчання французької мови та культури на факультеті іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Вони розповіли про можливості особистого розвитку і професійного удосконалення студентів у галузі французької філології. Завершальною частиною заходу стала відкрита дискусія про роль володіння французькою мовою у подальшій перспективі кар’єрного росту випускників ліцею.

Дякуємо директору Косару Г.С., учителю французької мови Липовецькій О.С. за довготривалу плідну співпрацю. Запрошуємо до навчання та співпраці.