Зустріч студентів другого курсу з учнями Тлумацького ліцею №2

Студенти другого курсу французького відділення разом із доцентом Андрієм Біласом зустрілися з учнями ліцею №2 Тлумацької міської ради. І.Вовк, О.Слободян і В.Мосейчук поділилися з учнями 10 та 11 класів особливостями свого навчання на факультеті іноземних мов, ознайомили зі спеціальностями та освітніми програмами, які пропонують кафедри англійської, французької та німецької філологій і якими цікавляться абітурієнти з усієї України. Інформація з перших уст студентів кафедри французької філології допоможе випускникам краще впоратися з масою інформації для вступників і зробити свій вибір.
Родзинкою зустрічей стали відеоролики наших студентів в Україні та за її межами. А студентка Таїсія Човганюк поспілкувалася на пряму в ZOOM з Метца з Лотарінгського університету (Франція), де вона навчається за програмою академічної мобільності.
Варто наголосити, що таким чином наші студентки Ірина Вовк та Ольга Слободян повернулися до свого рідного ліцею, де їх радо зустріли вчителі й дирекція. Ми вдячні за чудову організацію зустрічей з учнями директорці ліцею Аллі Лабі, заступникам директора, вчителям французької мови Ніні Шкурі та Аллі Золотарчук. Сподіваємося на плідну співпрацю з цим ліцеєм.