Участь у міжнародному семінарі «France Partenariat oriental»

Доцент Андрій Білас взяв участь у міжнародному семінарі «France Partenariat oriental», організованому посольством Франції в Україні, спільно з посольствами в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та у співпраці з агенцією Erasmus +. Учасниками семінару були представники університетів Франції та 5 країн-членів Східного партнерства (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна), національні офіси програми Erasmus +.

У рамках семінару Андрій Білас провів двосторонні робочі зустрічі з Седріком Делапласом, керівником відділу міжнародного партнерства та інтернаціоналізації навчання Департаменту міжнародних відносин та співробітництва Університету Руан-Нормандія, та П’єр-Івом Турпеном, керівником проектів міжнародного партнерства Відділу з міжнародного співробітництва в Університеті Париж X – Нантер. В ході зустрічей обговорювалися питання налагодження партнерських стосунків з названими університетами, зокрема у плані обміну студентів і викладачів.

Семінар було присвячено співпраці між французькими університетами та університетами країн Східного Партнерства у рамках програми Erasmus + ». Метою конференції було сприяння встановленню та зміцненню регіональної співпраці, яка у подальшому може претендувати на отримання європейських грантів у рамках програми Erasmus +. Протягом 3 днів  роботи конференції (27-29 квітня) учасники мали можливість взяти участь у тематичних та методологічних воркшопах та бліц-зустрічах з представниками інших закладів-учасників.