Зустріч зі стейкхолдером!

Возможно, это графический образ (1 человек и текст)
29 травня 2024 р. відбулася зустріч, на якій учасники освітнього процесу Факультет іноземних мов ПНУ ім. В. Стефаника, зокрема й Кафедра французької філології мали змогу деталізувати особливості праці в IT, а також обґрунтувати перші кроки як стати готовим підкорювати діджитал світ.
👩‍🎓Мар’яна Буній випускниця магістратури кафедри французької філології, а нині стейкголдер ОП та успішний працівник компанії CLARIO провела зустріч-презентацію, щоб допомогти реалізувати наміри та мрії про працевлаштування в інформаційній сфері!
Clario – компанія з чітким віженом та місією, яка надає technical та privacy solutions в IT! Мар,яна зазначила, що ” Ми – команда професіоналів, яка готова прийняти тебе до себе і стати місцем твоєї професійної реалізації! В нас ти зможеш знайти своє покликання та навчитись – працювати з людьми, бути частиною команди чи проявити свої лідерські якості, впливати на рішення, які керують бізнесом, зрозуміти як функціонує компанія, яка базується в 5 великих містах України та по всьому світу!”.
Дякуємо Мар,яні Буній, компанії Clario, та усім причетним👏👏👏 за інформативність, новий, надихаючий та мотивуючий досвід!
Стоїмо стійко та впевнено!
Возможно, это изображение 4 человека, телефон и текст «16:09 A clario. Hi, Hi,weareClarioTech we are Clario Tech Welcome! clario.co 0 clar»