Співпраця з стейкголдером кафедри французької філології

Результати співпраці з стейкголдером кафедри французької філології  ГО Paris-IF  засвідчено врученням міжнародних дипломів DELF/DALF літньої сесії 2024 р. Міністерства освіти Франції (Ministère de l’éducation nationale de France).

Вітаємо студентів кафедри французької філології Дарію Швець, Діану Данилюк, Дзвениславу Копчук, Анастасію Донець,  Олександру Романюк з підтвердженням рівня мови та комунікативних навичок.

Принагідно дякуємо директору ГО Paris-IF  Сергій Єрьомін Сергію Єрьоміну за довготривалу співдію.

DELF (Diplôme d’études en Langue Française) та DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) – це дипломи французької мови як іноземної, видані Міністерством національної освіти Франції. Розроблені експертами CIEP (Center International d’Études Pédagogiques), ці сертифікати впорядковані за шкалою з 6-ти рівнів (A1, A2, B1, B2, C1 та C2) згідно з загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти (CECR). Ці дипломи з французької мови як іноземної, необхідні для підтвердження знання французької як на початкових етапах вивчення, так і на найвищих рівнях знання мови. Екзамени адаптовані для всіх, для будь-якого віку. Дипломи DELF та DALF не мають обмеження дії та визнані в усьому світі. Таким чином, просто необхідно отримати цей диплом для пошуку роботи або отримання освіти у франкомовній країні. (Так, B2 — це рівень володіння мовою, який зазвичай вимагають французькі університети). Кандидат може обрати тип екзамену відповідно до його віку та потреб.